Björn Borg Classic Training

Björn Borg Classic Training

13 september 2019 Uit Door Sander Tuinhof

Oohh super spannend. Via Perry Sport had ik een workout training gewonnen. Donderdag ochtend 12 september om 9 uur zaten mijn vriendin en ik in de tram onderweg naar de Duif. Een klein kerkje in Amsterdam waar een training onder leiding van Iron Fitness (Ronny van de Ven) gegeven zou worden.

Björn Borg had speciaal voor deze workout een nummer laten componeren. Genaamd “Symphonia Exercitii et Intelligentiae” ( hier te beluisteren op Spotify: https://open.spotify.com/album/7kpw9l73ISDgjiHnoQzY8W )
Het doel van Björn Borg… van klassieke muziek wordt je slimmer maar van sporten wordt je ook slimmer dus één en één is twee!

Aangekomen bij de kerk was de klassieke muziek al te horen. Nog even een outfit van Björn Borg aan. Nog snel even een paar foto’s maken nu alles er nog netjes en mooi bij ligt en toen beginnen. We begonnen rustig met wat oefeningen om een beetje warm te worden. Daarna gingen we over in een oefening welke steeds een stukje zwaarder werd gemaakt. Uiteindelijk hebben we een pittige workout gehad van ongeveer 50 minuten en was iedereen gesloopt maar voldaan.

Ik had zelf een GoPro mee genomen en deze bovenin de kerk neer gezet zodat alles achteraf te zien zou zijn. Zie de video hieronder!

Björn Borg, Perry Sport, Kult & Ace en Iron Fitness super bedankt voor deze super gave workout training op zo een unieke locatie!