Runner’s World Zandvoort Circuit Run 2017

Runner’s World Zandvoort Circuit Run 2017

26 maart 2017 Uit Door Sander Tuinhof

Heerlijk zo een zonnige dag en tijd voor een nieuwe wedstrijd. Dit keer gaan we naar Zandvoort voor een iets sneller rondje de Circuit run.
Jawel een wedstrijd op het circuit van Zandvoort. 
Wat een geweldige ervaring is dat… de start met een snelle McLaren voorop en gaaaan… 
Door de Tarzan bocht en zo het hele circuit af tot aan de pitsstraat hier gingen we van het circuit af. Via de toegangsweg naar het circuit richting het strand.
Boven bij het NH hotel het strand op om vervolgens zo een drie kilometer over het strand te rennen. Toen het zwaarste gedeelte van het strand terug naar de boulevard. Door het mulle strand een helling op… afzien!! Toen nog een stuk door het centrum van Zandvoort wat echt super was met al die mensen die langs de kant stonden. Daarna weer richting het circuit om het lange laatste rechte stuk lekker te versnellen en bij de finish vlaggen te finishen!! 
Katja en ik hebben allebei heerlijk gelopen het was mooi weer met een licht windje en we waren erg blij met onze tijden al hadden we allebei het idee dat we wel ietsje harder hadden gekund. Op naar volgend jaar!

Katja Roozendaal is gefinisht op de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. 12 km over het circuit en door Zandvoort in een tijd van 01:12:46
Sander Tuinhof is gefinisht op de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. 12 km over het circuit en door Zandvoort in een tijd van 00:59:06