EK Atletiek 2016 + Shoot Nike Dafne Schippers

6 juli 2016 Uit Door Sander Tuinhof

Wauw wat een gave dag was vandaag!! Vanmorgen een berichtje dat ik met Dafne Schippers een fotoshoot bij Nike mocht doen!!
Aangekomen in het clubhouse van Nike mochten we even rustig rondkijken kregen we een mooi t-shirt en schoenen van Nike (de schoenen moesten we helaas aan het eind weer terug geven). Dafne was helaas een beetje verlaat maar dat gaf ons mooi de kans om het reclame filmpje wat Dafne voor Nike heeft gemaakt zelf na te maken. Toen Dafne klaar was voor de shoot zijn we met z’n allen naar buiten gegaan en was de shoot in 10min afgelopen… De shoot was voor de Metro voor een artikel over Dafne. Het artikel staat onder aan deze pagina tussen de foto’s!


Daarna door naar het Olympisch Stadion voor de eerste dag EK atletiek met onder andere Jip Vastenburg op de 10km, Braun & Sintnicolaas de tienkampers, Laura, Jamile en Tessa op de 200m helaas voor Laura geen finale plaats de andere twee wel! Sanne op de 800m tweede in haar serie dus door naar de halve finale. En dan nog Menno voor het polsstokhoogspringen 17e plaats was niet al te best… Β Super leuk om dit van zo dichtbij te kunnen en mogen meemaken!Β