Perry x Under Armour HOVR run

Perry x Under Armour HOVR run

16 april 2018 Uit Door Sander Tuinhof

Daar sta je dan 10 uur in de ochtend op de Weesperstraat in Amsterdam bij het Zoku hotel. Op uitnodiging van Perry en Under Amour om een rondje mee te lopen door Amsterdam om hun nieuwe schoen de HOVR te testen.

Bij binnenkomst in het Zoku hotel mochten we naar de zesde etage voor ontvangst. Vanaf deze etage had je al een super mooi uitzicht over de stad. In een van de meeting rooms van het hotel stonden de mensen van Perry Sport en Under Amour ons op te wachten. Hier kregen we een tasje en een doos. Oftewel een geheel nieuwe outfit van Under Amour. 

Voor de dames was er een mooie legging, een bh, wit tshirt met lange mouwen en een bodywarmer shirt voor eroverheen. Voor de mannen was er een zwarte legging, korte grijze broek, een zwart tshirt en een witte bodywarmer. Maar natuurlijk waren er ook de schoenen…… De nieuwe Under Amour HOVR. Voor de dames was de witte “HOVR Phantom” en voor de heren waren er zwarte met rode tint en geheel zwarte “HOVR Sonic”. 

Eenmaal omgekleed kregen we nog een klein praatje over de nieuwe schoen wat deze zo speciaal maakt en daarna mochten we hem gaan testen!!

Vanaf het Zoku hotel gingen we richting Artis. Op de Plantage Middenlaan naast Artis hebben we onze stretch oefeningen gedaan en daarnaar door. We liepen met de hele groep richting het IJ. Eenmaal op de Piet Heinkade mochten we bij het IBFD-gebouw even 4 keer de trappen op en af naar het metro station Rietlandpark. Verder over de Piet Heinkade richting het muziekgebouw aan het IJ. Hier mochten we aan de zijkant van het gebouw nog een keer de trappen bestijgen. Boven aan nog even de benen los schudden en over de Zouthavenbrug richting het Centraal. Een rondje over de Oosterdokskade en op naar NEMO. Hier was de laatste challenge de trap van NEMO op en af. In groepjes van zeven gingen we tot het hek en weer terug om een zo snel mogelijk tijd neer te zetten. Wave een ging goed en met 34 seconden een mooie snelle tijd. Wave twee waar ik in zat ging iets sneller met een tijd van 33 seconden had ik de snelste tijd te pakken. Wave drie gingen ook erg hard maar bleven ook steken op 34 seconden. Bij de vrouwen was de snelste tijd 47 seconden. Even uithijgen en weer verder het laatste stukje langs het VOC-schip en het Scheepsvaartmuseum over de Nieuwe Herengracht kwamen we weer uit op de Weesperstraat en het Zoku hotel. In het hotel natuurlijk met de trap weer terug naar de 6e etage. Uiteindelijk was het een rondje van rond de 8 kilometer. 

    

   

De schoenen waren even wennen (heb eigenlijk altijd op Asics gelopen), maar ze lopen heerlijk en zijn niet zo zacht als de bijvoorbeeld de Adidas Ultraboost. 

Nadat we met zijn allen boven waren en wat hadden gedronken stond alweer het volgende onderdeel op het programma. Twee mensen van Tai Loi hadden allemaal matjes neergelegd en we gingen een klankmassage/klankconcert krijgen. Een half uur even tot jezelf komen met geluid van de klankschalen gongs en handpan. Aparte ervaring was het zeker en het was leuk om een keer mee te maken. 

Na deze ervaring was het tijd om te gaan eten. Het hotel had voor ons een lunch geregeld met allemaal lekkers! Koffie, thee, sapjes, gebakken spek, eieren, broccoli, zalm, allerlei soorten fruit, croissantjes en nog veel meer lekkers. We hebben heerlijk gegeten, uitgerust en genoten van het uitzicht over de stad.

Perry Sport en Under Amour super bedankt voor deze geweldige zondag!

 

 

Relive ‘Perry Sport x Under Armour HOVR run’

Hierbij nog even de reclame van de Under Amour HOVR