Kalenji Onnight 710

Kalenji Onnight 710

1 januari 2020 Uit Door Sander Tuinhof

Vorig jaar tijdens de Phanos Night trail had ik een hoofdlampje en toen ik ermee door het bos ging hardlopen kwam ik erachter dat het licht niet genoeg was. Daarom had ik nu een andere hoofdlamp gezocht en kwam uit bij de Kalenji Onnight 710.

Deze wordt in een klein doosje geleverd. Uitpakken en je kan eigenlijk zo weg lopen het donker in. In het doosje zit de hoofdlamp en een kabel om de lamp op te laden.

De lamp zit erg goed op je hoofd en zelfs achterop zit nog een lampje zodat mensen je vanaf de achterkant ook zien. De lamp zelf heeft drie standen welke je doormiddel van de rode draaiknop aan de zij kant kan verstellen.
De eerste stand is eigenlijk gewoon een lichtje zodat je gezien kan worden als je in het donker loopt. De tweede stand geeft al genoeg licht om in een donker bos te lopen zonder licht. De derde stand geeft je niet wat extra licht mocht het parcours erg technisch worden.

Als je de rode knop de andere kant op draait heb je nog een extra stand. Zelf zou ik deze stand nooit gebruiken omdat ik het niet alleen irritant voor mezelf vind maar ook voor de mensen welke mij benaderen vanaf de voorkant. Namelijk de felste stand welke constant aan en uit gaat.

Heb er nu een aantal keer mee in het donker gelopen en ben erg tevreden over de hoeveelheid licht welke dit lampje geeft.