Run2Day Clinic Robert Lathouwers 3/3

Run2Day Clinic Robert Lathouwers 3/3

13 september 2019 Uit Door Sander Tuinhof

Na een geweldige zware workout deze ochtend moesten we ’s avond ook weer aan de bak. De laatste Run2Day clinic stond voor de deur om je klaar te stomen voor de Dam tot Damloop.

Echter de Damloop en RunDisney vallen dit jaar net als vorige jaar precies in hetzelfde weekend. De keus was snel gemaakt om helaas de Damloop weer aan ons voorbij te laten gaan en naar Disney te gaan. Ondanks dat zijn we toch naar de clinic van Robert Lathouwers geweest. Dit keer hoefde ik niet alleen want ook mijn vriendin Katja en haar zusje Marina gingen mee. Wij gaan met z’n drieeen naar Disney en leek ons leuk om als voorbereiding deze clinic mee te pakken.

In de winkel aangekomen was het al goed druk. Zelfs drukker dan de vorige twee clinics. Waarschijnlijk omdat het nog maar andere halve week van te voren is gaan mensen opeens nog even trainen. Uiteindelijk starten we de clinic met zo een 60!! mensen. Zelfs de directeur van Le Champion was speciaal voor deze laatste clinic naar Run2Day gekomen om mee te doen. Vanuit de Run2Day winkel aan de Overtoom rennen we een klein stukje naar het Vondelpark.

Hier aangekomen wordt niet iedereen blij van zo een grote groep hardlopers. Gelukkig weten we zonder kleerscheuren aan te komen bij het openlucht theater om wat loopschooling te gaan doen. Robert legt voor de laatste keer uit hoe alles werkt en dan is het tijd om aan het echte werk te beginnen. Niet te veel en niet te zwaar want ja we moeten over anderhalve week ook alweer aan de bak.

Op het programma staan 15 x 1 minuut hardlopen met als rust 1 minuut wandelen. Een leuke gezellige training heb ik er van gemaakt omdat ik nog redelijk kapot was van de ochtend training.

Uiteindelijk terug in de winkel werden we voorzien van fruit en drinken en was er gelegenheid voor de vele vragen die door Robert werden beantwoord en zo kon iedereen vol goede moed terug naar huis om zich klaar te maken voor de Dam tot Dam loop of zoals ons de Disney run!

Robert en Run2Day super bedankt voor deze 3 clinics en hopelijk komen ze volgend jaar weer terug dan ben ik er zeker weer bij!