Run for Kika @ Home

Run for Kika @ Home

3 mei 2020 Uit Door Sander Tuinhof

Vandaag 3 mei was het zo ver. Iets waar ik wel naar uitkeek vandaag. We hadden weer een hardloop wedstrijd en dat terwijl we nog steeds in de intelligente lockdown situatie zitten. Je zult denken een hardloop wedstrijd hoe dan dat mag toch niet? Jawel… Run for Kika heeft het voor elkaar gekregen om een soort van funrun te organiseren. Niet met zijn allen op een plek maar met zijn allen vanuit huis.

Vooraf inschrijven en om half 11 was het verzamelen. Gewoon thuis achter je laptop, je mobieltje, tablet of je computer. Hier werden we welkom geheten door Babet en die het woord hierna aan Frits Hirschstein gaf die ons ging vertellen waarom we dit deden en ook een beetje voor wie. Want helaas voor Ruurd een van de kinderen met kanker kwam dit evenement net te laat. Iemand die altijd positief in het leven stond mee deed met veel KiKa runs was helaas op 23 april overleden. Rust zacht Ruurd!

Na het verhaal van Frits konden we beginnen aan de warming up. Hierboven nog even het hele verhaal van zowel Babet, Frits, het verhaal over Ruurd en de warming up.

Jawel toen was het iets voor elf uur. Hup naar buiten en wachten op het start schot. We wonen tegen over de kerk dus we horen precies wanneer het 11 uur is. Na het start schot gingen we er vandoor. Ik samen met mijn vriendin gingen voor de 10 km. Een rustige 10 km. Door de polder allebei in het oranje gekleed. Zij in een shirt van Johan Crijff en ik in mijn KiKa shirt!

Vanaf ons huis gingen we richting Uithoorn via het Zijdelmeer naar de Amstel. Langs de Amstel door de polder richting Vrouwenakker om vervolgens nog een klein rondje door de Kwakel te maken om zo op onze 10 kilometer uit te komen.

Eenmaal terug thuis was het tijd voor een kleine cooling down samen met Sanne, Rianne en de KiKa beer. Zie hier onder het filmpje.

Na de cooling down was het nog even via de mail aangeven hoeveel kilometers en in welke tijd je dit gelopen had. Voordat je de medaille in ontvangst mocht nemen! En wat voor een medaille zelfs je eigen naam stond erop gegraveerd.

🧑🧑🧑 Run for KiKa en Stichting Kika Kinderen Kankervrij dank jullie wel voor deze super leuke georganiseerde run! 🧑🧑🧑