Runnersworld x ON Sup and Run event

Runnersworld x ON Sup and Run event

17 augustus 2020 Uit Door Sander Tuinhof

Langzaam beginnen ondanks de stijgende lijnen van Corona de evenementen weer een beetje terug te keren. Deze zondag ochtend had Runnersworld Amsterdamse bos in samenwerking met ON running een SUP and RUN evenement georganiseerd bij de SUP SUP Club in Amsterdam aan de Amstel.

Iets voor 10 uur de auto geparkeerd bij Amstel Boathouse want hier tegenover was het evenement. Een grote ON tent en de Sups lagen al klaar. Hier kregen we een mooi ON shirt en mochten de ON X Cloud schoenen uit proberen. Na een welkoms woord over ON en wat we allemaal wel niet met de schoenen mochten uitproberen werden we in twee groepen verdeeld.

De eerste groep start met Suppen en de tweede groep met hardlopen. We zaten in de tweede groep en begonnen met het hardlopen. Tussen het Miranda bad en de Amstel Boathouse ligt een klein park met grote bomen. Ideaal om even een rondje door te lopen. Lekker in de schaduw. Na een beetje inlopen werd het tijd voor wat loopscholing tussen de pionnen. In plaats van verder te lopen kregen we te horen dat we een soort body workout gingen krijgen. Heerlijk in het zonnetje mochten we bij de ene picknick tafel beginnen met squats. Na 10 squats was het sprinten naar de andere picknick tafel aan de andere kant van het park om hier vervolgens 10 burpees te doen. Weer terug sprinten naar de andere picknick tafel en nee hier mochten we niet rusten maar moesten we in beweging blijven met uitvalpassen tot iedereen weer terug was. Dan denk je klaar te zijn maar mag je nog even een minuut planken om vervolgens het hele ding nog twee keer te herhalen. Heerlijk om de zondag ochtend zo te beginnen. Hierna nog even een groot rondje in het park uitlopen om daarna het verloren zweet terug te drinken met water welke in de ON tent stond.

Nadat we weer een beetje op adem waren gekomen was het tijd voor ons SUP-avontuur. Op de steiger van de Amstel Boathouse gingen we per vijf op de SUP en mochten we een rondje peddelen. We zijn met een groepje de Amstel opgegaan richting begraafplaats Zorgvliet. Iets voor Zorgvliet kon je een klein slootje in wat helaas met een sluisje was afgesloten. Dus weer terug de Amstel op. Nog een klein stukje verder om vervolgens weer terug te keren bij de Amstel Boathouse. Hier nog even afkoelen met een heerlijke plons in het water. Drijf nat nog even de laatste afsluiting horen nog even wat vocht aanvullen met water, appel, mandarijnen en zelf chocolaatjes waren aanwezig.

Runnersworld Amsterdamse bos en ON hadden samen met de SUP SUP Club een heerlijk evenement neergezet voor deze warme zondag ochtend!
Dank jullie wel!

Hier nog even de aftermovie van deze ochtend.

En nog even een filmpje van de ON Cloud-X schoenen waar we deze ochtend op gelopen hebben.

ON CLOUD X bij Runnersworld