Under Armour Amsterdam Workout Session

Under Armour Amsterdam Workout Session

17 juni 2019 Uit Door Sander Tuinhof

Op sommige dingen moet je niet te snel “Ja” zeggen. Dat bleek achteraf na deze workout sessie. Reden? Zondag hadden we een 19km Strong Viking run gedaan en vandaag maandag om 11 uur stond een workout sessie in de flagship store van Amsterdam op het programma.

Aangezien de winkels op maandag om 12 uur open gaan konden ze dus om 11 uur een leuke workout sessie in de winkel doen. Kwart voor 11 stonden we voor de deur. Deur was nog dicht maar gelukkig kwam er iemand om de deur open te maken. Het was nog niet druk en het werd ook niet druk. 8 mensen totaal. Een trainer van Health Club Jordaan was aanwezig en er stonden wat bordjes op de grond. Wat zal het gaan worden.

Natuurlijk beginnen we met een opwarming zoals je eigenlijk altijd doet. Echter deze opwarming had ik nog niet gehad. Op het nummer van Moby – Flower gingen we squats doen. Ik zal even een video plaatsen mocht je het dus ook willen doen zet dit nummer op en doe gezellig mee… Je kan hem trouwens ook als plank doen of met push ups.

Hierna ging we in tweetallen de verschillende onderdelen af. Wat moesten we doen? Er waren 8 onderdelen. Elk onderdeel moest een minuut gedaan worden. Hierna had je een soort van rust om te wisselen naar het andere onderdeel. Deze onderdelen werden allemaal 2 keer gedaan voordat je door wisselde naar de volgende set. Oftewel… onderdeel 1, onderdeel 2, onderdeel 1, onderdeel 2 en dan door naar 3 en 4.

Wat moesten we dan doen? Tegen de muur zitten met een hoek van 90 graden in je benen, Planken, Opdrukken maar dan met 3 seconden pauze tussen omhoog en naar benden gaan, hoge skipping. Al met al allemaal zware oefeningen die je een dag na een Strong Viking run van 19km totaal niet kan gebruiken.

Gelukkig was het maar een ronde die we moesten doen en stond er daarna drinken klaar voor ons. Ook een tasje gevuld met goodies kregen we mee van Under Armour. Dank je wel Under Armour en Healty club Jordaan!