UrbanRunners en Odlo training Circuitrun

UrbanRunners en Odlo training Circuitrun

17 maart 2019 Uit Door Sander Tuinhof

Zaterdagochtend 10:00 uur sta ik bij het Student hotel in Amsterdam. Ik wilde is een keer mee trainen met de Urban Runners Crew maar omdat die altijd door de weeks op woensdag avond trainen in Amsterdam is het voor mij een beetje lastig om erbij te zijn. Nu dus een keer op zaterdag omdat het een speciale training was zo richting de Runner’s World Zandvoort Circuit Run.

Het weer zat ons niet echt mee maar ondanks dat waren we toch met een gezellige groep. We gingen vanuit het Student hotel naar het Oosterpark om daar te beginnen met wat rek en strek oefeningen. Django had een leuke piramide interval training voor ons bedacht. We begonnen met 30 seconden hardlopen daarna 30 seconden rust. Omdraaien en 1 minuut hardlopen en 1 minuut rust. Dit ging door tot de 4 minuten en daarna weer terug naar de 30 seconden. De wind en de regen maakte het wat zwaarder dan normaal. Na deze interval terug naar het Student Hotel om hier nog wat cooling down oefeningen te doen.

Eenmaal terug binnen in het hotel waar het lekker warm was en de muziek ons welkom heette was er nog een loting voor een startbewijs voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run en nog een kleding pakket van Odlo. Helaas was ik niet de gelukkige die uit deze loting kwam, maar nog wel een leuke goodiebag van Odlo. Hierin onderandere een super mooie drinkfles en wat repen van Barbells.

fotografie: David Stegenga