VillaVibes Vondelparkloop night

VillaVibes Vondelparkloop night

19 januari 2020 Uit Door Sander Tuinhof

Het jaar is net 18 dagen oud en dit wordt alweer de derde wedstrijd welke we lopen. Naja wedstrijd eigenlijk is het gewoon een fun loop. De VillaVibes Vondelparkloop Night. Juist door het Vondelpark 10km en genieten met heel veel lichtjes en plezier.

Kwart voor zeven zou de opwarming beginnen en wij kwamen al hardlopend het Vondelpark binnen om iets over half zeven. Lampjes aan, flikkerend natuurlijk want het is een lichtjes loop en dan val je het meeste op. Precies om kwart voor zeven begon de warming up. Een aantal nummers up tempo bewegen en dansen. Zo een 800 deelnemers stonden klaar met hun verlichting en al om er een mooi feestje van te maken. Na het opwarmen was het zo ver… nog een minuutje wachten en na deze minuut klonk het startschot en mochten we gaan. Drie rondes door het Vondelpark.

Erg gaaf als je zo wegloopt en al die lampjes die dan door het Vondelpark gaan. Een lang lint met alleen maar hardlopende lichtjes. Vanaf het openlucht theater gingen we richting de uitgang van de Amstelveense weg hier met de weg mee weer terug richting het openlucht theater. De weg was super gaaf met allemaal lampen langs de weg welke van kleur verwisselde. Halverwege stond hier Dj Flyon met zijn partybus en was er een drankpost. Iets verder was er een soort licht show welke wel cool was gedaan. Inmiddels bij het Melkhuis waar we langs gingen op weg naar VondelCS. Vlak voor het VondelCS stond nog een DJ te draaien waarvan ik haar naam even niet meer weet.

Op het VondelCS werd een projectie getoond met lichten welke erg gaaf was. Stukje verder kwamen we nog langs een rij met lampen en toen was het eerste rondje alweer gedaan. Nog twee te gaan. Na deze twee rondjes kon je bij de verlichte boom welke midden op de weg stond weer richting het openlucht theater om hier te finishen. Hier kreeg je een mooie medaille, wat drinken en een reep en was de derde wedstrijd van het jaar een feit.

Phanos, VillaVibes, Lights and More, Run2Day de Dj’s langs het parcours en alle vrijwilligers jullie hebben er een mooi feestje van gemaakt! Dank jullie wel!